Club Brugge krijgt mokerslag in strijd om Wanyama: 'Er is geen sprake van'

Club Brugge krijgt mokerslag in strijd om Wanyama: 'Er is geen sprake van'
Vrijdag 23 augustus 2019 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge wil op het einde van deze zomermercato nog eens fors uitpakken op de transfermarkt. De vicekampioen heeft zijn zinnen gezet op Victor Wanyama (28) en is bereid om ver te gaan voor de middenvelder van Tottenham Hotspur.

Het Nieuwsblad meldde donderdag reeds dat Club Brugge en Tottenham een akkoord hebben over de transfer van Wanyama. Club Brugge zou een initiële transfersom van 10 miljoen euro betalen, plus 5 miljoen aan latere bonussen. Volgens Het Laatste Nieuws is daar dan weer niets van aan.

HLN meldt dat Club en Tottenham op dit moment nog géén akkoord hebben over Wanyama. "Van een akkoord of een medische test is er op dit moment allesbehalve sprake. Wél praten Club Brugge en Tottenham Hotspur de komende dagen verder over Wanyama", schrijft de krant.

12 à 13 miljoen

"In onder meer Engelse media viel gisteren te lezen dat een overeenkomst op clubniveau van meer dan tien miljoen euro plus bonussen reeds bereikt was, maar dat werd door beide partijen ten stelligste ontkend. Tottenham hoopt 12 à 13 miljoen euro te vangen voor Wanyama, min of meer het bedrag dat Spurs in 2016 aan Southampton betaalde voor de middenvelder."

Volgens HLN vormt de vraagprijs van The Spurs voorlopig nog een struikelblok. "Club mikt wat betreft de transfersom lager. Afwachten of beide partijen binnen afzienbare tijd een akkoord vinden, iets wat vandaag en wellicht ook morgen alvast niet het geval zal zijn. Wanneer dat wél zo is, moeten ook Wanyama zelf en Club nog consensus bereiken over het loon van de ex-middenvelder van Beerschot."

Poll: Denk jij dat Club Brugge Wanyama gaat strikken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Tottenham  I  voetbal

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024