Transfermarkt LIVE: Mbemba terug naar België, Vossen weg bij Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Mbemba terug naar België, Vossen weg bij Club Brugge?
Maandag 26 augustus 2019 - 15:30   I   door Redactie

Het einde van de transferperiode is in zicht. Tot het einde van deze maand kunnen spelers nog andere oorden opzoeken. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken nog andere oorden op in de laatste weken? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

 

*KV Kortrijk gaat het Belgische goudhaantje Julien Ngoy een seizoen huren van Stoke City.

*Jelle Vossen staat niet te springen om naar Moeskroen te verhuizen. Hij kijkt nog even de kat uit de boom en wil gerust bij Club Brugge blijven.

*Anderlecht hoopt met Chancel Mbemba nog een defensieve versterking aan de haak te slaan. Er zijn wel niet veel financiële middelen voor handen bij paars-wit.

*José Mourinho mikt op een terugkeer bij… Real Madrid. Als het dreigt mis te lopen tussen Real en Zinédine Zidane, staat Mourinho klaar om over te nemen.

*Jordan Lukaku lijkt aan zijn laatste maanden bij Lazio bezig. In januari zou hij de club mogelijk kunnen verlaten. Iets voor een Belgische topclub?

*PSG heeft opnieuw geprobeerd om Thibaut Courtois los te weken bij Real Madrid. Daar willen ze evenwel niet meewerken aan een transfer.

*Jan Vertonghen komt nog steeds niet aan spelen toe bij Tottenham. Het is niet uitgesloten dat hij andere oorden opzoekt.

*Anderlecht wil zich versterken met Paolo Guerrero (35). Vincent Kompany kent de ex-spits van Bayern München nog van zijn passage bij Hamburg.

*Victor Wanyama wil naar Club Brugge. Hij zou vandaag naar België afreizen om bij blauw-zwart te tekenen.

Poll: Vind jij dat Vertonghen moet vertrekken bij Tottenham?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024