Transfermarkt LIVE: Defour naar deze Belgische topclub, grote transfer bij Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Defour naar deze Belgische topclub, grote transfer bij Anderlecht?
Dinsdag 27 augustus 2019 - 21:00   I   door Redactie

Het einde van de transferperiode is in zicht. Tot het einde van deze maand kunnen spelers nog andere oorden opzoeken. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken nog andere oorden op in de laatste weken? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Alexis Saelemaekers mag opkrassen bij Anderlecht. Vincent Kompany rekent niet meer op hem.

*Antwerp is van plan om nog vier transfers te doen. Steven Defour staat helemaal bovenaan de verlanglijst.

*Adrien Trebel verlaat Anderlecht ook nog voor het sluiten van de transfermarkt. Onder meer FC Nantes en Olympiakos zijn opties voor de Fransman.

*De entourage van Chancel Mbemba bevestigt dat Anderlecht geïnformeerd heeft naar een terugkeer. De verdediger is op overschot bij FC Porto. De kans is echter zeer klein dat hij terugkeert.

*Michael Verschueren sluit niet uit dat Anderlecht nog een nieuwe spits zal aantrekken voor het sluiten van de transfermarkt.

*De transfer van Kaveh Rezaei naar Charleroi zou zo goed als rond zijn. De aanvaller komt bij Club Brugge nauwelijks aan spelen toe.

*Philippe Clement heeft een persoonlijk onderhoud gehad met Victor Wanyama. Club Brugge staat dicht bij een akkoord met de middenvelder van Tottenham.

Poll: Heeft Anderlecht nog versterking nodig?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Standard  I  Antwerp  I  v24

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024