Transfermarkt LIVE: '6 spelers weg bij Genk, Okaka en Mbemba terug naar België'

Transfermarkt LIVE: '6 spelers weg bij Genk, Okaka en Mbemba terug naar België'
Woensdag 28 augustus 2019 - 19:30   I   door Redactie

Het einde van de transferperiode is in zicht. Tot het einde van deze maand kunnen spelers nog andere oorden opzoeken. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken nog andere oorden op in de laatste weken? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Stefano Okaka zou nadrukkelijk in beeld zijn bij Anderlecht. Hij zou het spitsenprobleem bij zijn ex-club moeten oplossen.

*Volgens Portugese media is Chancel Mbemba op weg naar Standard of Club Brugge. Anderlecht wordt het niet, Antwerp ligt nog op de loer.

*Zinho Gano, Amine Khammas en Nordin Jackers mogen nog weg bij Genk. Verder is het ook niet uitgesloten dat Aly Samatta en Sander Berge nog vertrekken. Voor Dieumerci Ndongala tot slot, is er interesse van Genclerbirligi uit Turkije.

*Hans Vanaken heeft aangegeven dat er deze zomer geen concrete aanbieding voor hem is binnengelopen. Hij blijft zo goed als zeker bij Club Brugge.

*Zlatan Ibrahimovic (37) heeft zijn diensten aangeboden bij zijn ex-club Manchester United. Of het tot een transfer komt, is echter nog maar de vraag.

*Steven Defour blijkt dan toch niet haalbaar voor Antwerp. Het financiële aspect is een te groot struikelblok voor The Great Old. Defour blijft wellicht bij Burnley.

*Als alles volgens plan verloopt, dan zet Victor Wanyama vandaag zijn krabbel bij Club Brugge. Er ligt een vijfjarig contract klaar voor de Keniaan. Op clubniveau is er al een akkoord.

*Club Brugge mikt ook nog op de komst van Kevin Mirallas. Ook Antwerp jaagt op de speler van Everton.

*KRC Genk dreigt zowel Aly Samatta als Sander Berge nog kwijt te spelen. De landskampioen zal wel enkel meewerken als er een onweerstaanbaar bod binnenloopt.

Poll: Wie zou jij liefst zien terugkeren naar België?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024