Hans Vanaken geeft belangrijke update over mogelijke transfer naar Ajax

Hans Vanaken geeft belangrijke update over mogelijke transfer naar Ajax
Woensdag 28 augustus 2019 - 12:00   I   door Redactie

Hans Vanaken (27) is al enkele jaren dé draaischijf van Club Brugge. Hij zag tijdens de voorbije transferperiodes veel van zijn ploegmakkers naar het buitenland verkassen, maar zelf speelt de Limburger nog steeds bij blauw-zwart. Zelf geeft Vanaken nu een belangrijke update over een mogelijke transfer.

In een gesprek met La Capitale vertelt Vanaken vrijuit over een mogelijke transfer. “Na het voorbije seizoen zou je denken dat er aanbiedingen van buitenlandse clubs op tafel komen, maar dat was niet het geval”, geeft Vanaken eerlijk toe.

“Ik heb de jongste twee seizoenen alles gewonnen wat er te winnen valt in België, ook op individueel vlak. Daarnaast heb ik het gevoel dat ik mooie dingen heb laten zien. Maar ik ben altijd dezelfde gebleven en zoek de schijnwerpers niet op.”

"Mijn situatie is ook comfortabel"

Ondanks het feit dat Vanaken al enkele seizoenen één van de beste spelers in de Belgische competitie is, blijft de interesse dus. “Of ik dat niet raar vind? Soms wel, ja. Maar langs de andere kant is mijn situatie ook comfortabel. Ik moet geen moeilijke keuzes maken en voel me gewoon goed bij Club Brugge.”

“Ik hoef niet te vertrekken om te vertrekken, hé”, gaat Vanaken verder. “Er werd gesproken over een transfer naar Ajax, maar meer weet ik daar ook niet van. Dat moet je aan mijn manager of mijn vader vragen. Zij kunnen daar een antwoord op geven. Zelf wil ik niet met die transferzaken bezig zijn.”

Poll: Denk jij dat Vanaken snel zal vertrekken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  voetbal  I  sport

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024