Verheyen erg onder indruk van Club-speler: "Zijn aandeel is gigantisch"

Verheyen erg onder indruk van Club-speler:
Donderdag 29 augustus 2019 - 14:30   I   door Redactie

Gert Verheyen is door één speler in het bijzonder bij Club Brugge onder de indruk geraakt tijdens de voorrondes in de Champions League. Hij heeft het over Simon Deli.

"De absolute uitblinker, over de vier kwalificatiewedstrijden, was voor mij toch Simon Deli. De verre lobbal van Ranftl die hij voor de lijn redde nadat Mignolet slecht had ontzet, was daar het symbool van. Voorbij Deli passeer je niet, dat is een muur waar je niet langs komt. Dat straalde hij uit tegen Linz maar evenzeer tegen Dinamo Kiev, waar hij bovendien een vitale goal maakte", aldus Verheyen.

"Zijn aandeel is toch gigantisch", vervolgt Verheyen. "Club kwalificeerde zich omdat het in vier matchen quasi geen fouten maakte. Deli deed dat gisteren wel door de bal te verspelen, waarna de strafschop van de 1-1 volgde. Dat leek nonchalance maar ik vind niet dat hij voor het overige slordig speelt. Helemaal niet zelfs: hij straalt voortdurend een cool uit, een rust aan de bal als verdediger die voor de ploeg wel belangrijk is. De indruk die hij liet in die vier matchen vond ik zonder meer uitstekend."

Poll: Heeft Verheyen gelijk over Deli?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024