'Anderlecht pakt nog groots uit met bekende (en verrassende) topspits'

'Anderlecht pakt nog groots uit met bekende (en verrassende) topspits'
Vrijdag 30 augustus 2019 - 07:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht is van plan om tijdens de laatste dagen van deze mercato nog eens fors toe te slaan. Paars-wit heeft beslist om toch nog een extra spits in huis te halen.

Het Laatste Nieuws meldt dat Anderlecht zijn pijlen richt op een oude bekende. Zo moet Mbaye Diagne (27) de nieuwe spits van de Brusselaars worden. De ex-speler van Westerlo speelt bij Galatasaray, maar zit er sinds kort op een zijspoor.

"Anderlecht zou ­Diagne huren voor één seizoen en een stuk van zijn - naar Belgische normen forse - salaris overnemen. De international weet de goal staan: ­vorig seizoen bij Kasimpasa maakte hij er twintig in zeventien wedstrijden, waarna Galatasaray hem voor twaalf miljoen euro wegplukte. Ook daar scoorde Diagne nog tien keer", schrijft HLN.

Race tegen de klok

Met Diagne zou Anderlecht alleszins een ware goalgetter in huis halen. Diagne staat bovenaan de verlanglijst, maar er is ook nog een alternatief. Hoe dan ook wordt het een race tegen de klok om de nieuwe spits speelgerechtigd te krijgen voor het duel tegen Standard.

Poll: Zou dit een goeie aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Galatasaray  I  voetbal

dinsdag 16 juli 2024

maandag 15 juli 2024

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024