Goalgetter Diagne weigert Anderlecht en tekent vandaag bij Club Brugge

Goalgetter Diagne weigert Anderlecht en tekent vandaag bij Club Brugge
Maandag 02 september 2019 - 07:30   I   door Redactie

Vincent Kompany gaat zijn zin krijgen bij RSC Anderlecht. De Brusselse club staat op het punt om op de valreep nog uit te pakken met een grote deal. Mbaye Diagne komt zo goed als zeker over van Galatasaray.

Diagne is sinds enkele dagen in beeld bij Anderlecht, dat dringend nood heeft aan een nieuwe spits. Diagne staat bovenaan op het verlanglijstje van Kompany en co en nu is een deal écht in de maak.

Galatasaray heeft met Radamel Falcao een nieuwe spits aangeworven, en dus mag Diagne weg. Het Nieuwsblad meldt nu dat Anderlecht en Galatasaray inmiddels een akkoord hebben omtrent een huurdeal, mét aankoopoptie.

13 miljoen

Met de speler moet paars-wit nog een akkoord vinden, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd. Diagne wil immers graag naar Anderlecht. Hoeveel de toekomstige prijs van de transfer zal bedragen, is nog niet geweten. Galatasaray betaalde een half jaar geleden nog 13 miljoen voor Diagne.

Update 1/9 - 23:41

Verrassing van formaat: Diagne wordt niét de nieuwe spits van Anderlecht. Volgens Het Laatse Nieuws kwam er een kink in de kabel en is de transfer volledig van de baan. Nog verrassender is het feit dat Diagne nu op weg is naar... Club Brugge. Blauw-zwart onderhandelt met de spits, die weg mag bij Galatasaray.

Voor Anderlecht is mislopen van Diagne een klein drama. Het moet nu halsoverkop op zoek naar een nieuwe nummer 9. De klok tikt.

Update 2/9 - 7:30

Het Nieuwsblad meldt dat Club Brugge Diagne gaat huren - met aankoopoptie - van Galatasaray. De spits kiest er resoluut voor om Champions League te spelen met Club. Philippe Clement wil Diagne er koste wat het kost bij omdat hij een ander type is dan Okereke, Openda of Vossen.

Poll: Zou Diagne een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I  Galatasaray  I  Club Brugge

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023