Zwak Antwerp verliest in Waregem, Depoitre en David doen het voor Gent

Zondag 01 september 2019 - 21:53   I   door Redactie

De teams die donderdag in de voorrondes van de Europa League in actie kwamen, hebben zondagavond speeldag zes in de Jupiler Pro League afgesloten. Royal Antwerp FC was nog niet bekomen van de exit in Europa en verloor kansloos bij Zulte Waregem, terwijl AA Gent won van Cercle Brugge.

Zulte Waregem-Antwerp 2-0

Halverwege stond het eindresultaat al op het scorebord. In de eerste helft opende Berahino de score, terwijl De fauw er van op de strafschopstip 2-0 van maakte. Na rust viel nieuwkomer Mirallas in bij Antwerp, maar hij kon niet voorkomen dat The Great Old verloor.

AA Gent-Cercle Brugge 3-1

Ook in Gent was de match al aan de rust beslist. Via Depoitre en David (2) scoorde Gent drie keer. Tussendoor had Peeters gemilderd namens Cercle. Na rust kwam Gent niet meer in de problemen, al zorgde Peeters in blessuretijd met zijn tweede van de avond nog voor een 3-2-eindstand.

Poll: Wie zie jij dit seizoen het hoogst eindigen?

TAGS  I  Zulte Waregem  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Cercle Brugge  I  sport  I  voetbal