Kompany geeft indrukwekkende speech in supporterscafé Anderlecht (VIDEO)

Kompany geeft indrukwekkende speech in supporterscafé Anderlecht (VIDEO)
Maandag 02 september 2019 - 09:45   I   door Redactie

RSC Anderlecht won zondagavond zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Tegen Standard werd het 1-0 dankzij een doelpunt van Alexis Saelemaekers. Hoewel Vincent Kompany geblesseerd ontbrak bij paars-wit, was hij na afloop van het duel uitzinnig van vreugde.

Zondagavond trok Kompany nog naar het supporterscafé 'Café Le But' om er samen met de fans te gaan vieren. De speler-manager van Anderlecht gaf ook nog een indrukwekkende speech.

“Ik vergeet niet dat voor we tegen Standard wonnen, jullie altijd daar waren en het team zijn blijven steunen. Zowel uit als thuis. Juist om jullie te zeggen: ik ben een gast van hier, een ket van hier. Ik ben hier honderden keren met de bus gepasseerd. Vaak de 47 om naar Neerpede te gaan. Vandaag ben ik hier om jullie te zeggen: blijf ons steunen", tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van Kompany.

"Ik heb met mijn hart gekozen voor deze club"

"Elk dag werk ik met die jonge gasten. Zij verdienen jullie steun. Ze hebben een Anderlechthart. Ze geven alle dagen alles op training. Nooit stoppen ze met voetballen. Ze geloven in onze principes. We hebben niet alle matchen gewonnen, maar we zijn blijven voetballen. Als we gisteren niet alle wedstrijden konden winnen, dan zullen we morgen meer punten pakken."

"Vergeet nooit: ik had veel opties aan het eind van mijn avontuur bij City. Ik heb met mijn hart gekozen voor deze club. Het was niet de makkelijkste beslissing qua uitdaging. Maar ik wilde ze absoluut aangaan. Met volle goesting. Ik ben supporter, jullie zijn supporters. Ik zal alles, alles, alles geven. Vandaag verslaan we Standard, tournée generale!”

Poll: Is Kompany volgens jou de juiste man op de juiste plaats bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024