'Bolasie neemt beslissing over transfer naar Anderlecht'

'Bolasie neemt beslissing over transfer naar Anderlecht'
Maandag 02 september 2019 - 19:00   I   door Redactie

Een kat in het nauw maakt rare sprongen. In dit geval luistert de kat naar de naam RSC Anderlecht en is de rare sprong de mogelijke terugkeer van... Yannick Bolasie.

Na het afspringen van de onderhandelingen met toptarget Mbaye Diagne (27), moet Anderlecht plots snel schakelen. Het moet en zal een nieuwe spits vinden en Michael Verschueren ging daarom snel door een stapel met dossiers die nog op zijn bureau lag.

Volgens France Football zou Anderlecht vandaag aangeklopt hebben bij Bolasie. Hij speelde vorig seizoen een half jaar op uitleenbasis bij paars-wit, maar keerde in de zomer terug naar Everton. Daar is de Congolese aanvaller overbodig.

Complex dossier

Anderlecht zou graag opnieuw in zee gaan met Bolasie, maar het is nog niet duidelijk of het opnieuw tot een samenwerking tussen beide partijen komt.

Paars-wit zou Bolasie voor een bescheiden transfersom kunnen losweken bij Everton, maar de looneisen van de speler vormen een struikelblok. Een complex dossier en dat kunnen Verschueren en co tijdens de laatse uren van de mercato missen als kiespijn.

Update 02/09 - 18:40

Bolasie staat dicht bij een overeenkomst met het Portugese Sporting Lissabon. Dat meldt La Dernière Heure. De kans is zo goed als onbestaande dat hij terugkeert bij Anderlecht.

Poll: Zou jij Bolasie graag zien terugkeren naar Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Everton  I  voetbal  I  sport

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024