Verschueren haalt zwaar uit naar Club Brugge: "Ik stel me daar vragen bij"

Verschueren haalt zwaar uit naar Club Brugge:
Woensdag 04 september 2019 - 07:05   I   door Redactie

RSC Anderlecht kreeg helemaal op het einde van de transferperiode nog een zware mokerslag te verwerken. Het greep in extremis naast Mbaye Diagne (27), die vervolgens doodleuk naar rivaal Club Brugge verkaste. Een transfer die Michael Verschueren zwaar op de maag ligt.

"Ik zal vertellen hoe het allemaal verlopen is", steekt Verschueren in Het Laatste Nieuws van wal. "Vorige week was ik in Monaco. Daar heb ik woensdagnacht onderhandeld met de mensen van Galatasaray. Dat is zeer vlot verlopen, we hadden erg snel een akkoord over een huurtransfer voor Mbaye Diagne."

"Zondagavond hebben we alle documenten naar Galatasaray gestuurd", vervolgt Verschueren. "De verschillende makelaars van de speler hadden dan weer gevraagd om hotelkamers te boeken - maandag zou Diagne zijn medische testen afleggen - en om hen te komen halen op de luchthaven en in Brussel-Zuid. Onze teammanagers stonden op die locaties te wachten. Na een uur belden zij: 'De speler is er niet.' Bizar, vond ik dat. Ik begon te telefoneren, maar kon niemand bereiken. Tot ik ineens een inkomende oproep kreeg..."

"Of ik contact heb gehad met Club Brugge? Dat was niet aan mij"

Het waren de mensen van Galatasaray... "'Sorry, we hebben een bod van Brugge aanvaard, Mbaye heeft gekozen voor die club', klonk het. Ik begreep het niet. Ondertussen hoorde ik dat de speler de teammanager was gepasseerd met een kap over zijn hoofd. Tja, dan begin ik me toch vragen te stellen."

"Of ik contact heb gehad met Club Brugge? Dat was niet aan mij", is Verschueren duidelijk. "Als Brugge wist dat Anderlecht een akkoord had, dan is dat jammerlijk. In hun plek had ik het niet gedaan. Ik had dan minstens eens gebeld. We zitten vaak samen bij de Pro League, we kennen mekaar, hé. Ik vind het not done."

Poll: Vind jij het kunnen dat Club Brugge met Diagne aan de haal ging?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024