Standard zwaar in de clinch met grootverdiener: 'Hij doet gewoon alsof'

Standard zwaar in de clinch met grootverdiener: 'Hij doet gewoon alsof'
Woensdag 04 september 2019 - 22:00   I   door Redactie

Hommeles bij Standard. De Luikse topclub probeerde tijdens de laatste weken van de transferperiode nog af te geraken van Orlando Sa, maar dat lukte uiteindelijk niet. Die Sa zorgt al een tijdje voor problemen op Sclessin.

Het moet gezegd worden: sinds Orlando Sa vorige zomer is teruggekeerd naar Standard, is hij niet meer dezelfde als tijdens zijn eerste passage bij de club. De Portugese aanvaller stond vorig seizoen amper drie keer in de basis en kon niet overtuigen.

Sa, toch een grootverdiener bij Standard, sukkelde het voorbije jaar met blessures, oogde nooit écht fit en werkt ook al een tijdje niet bepaald hard meer. Het lijkt er nu zelfs op dat Sa helemaal geen zin meer heeft om nog aan spelen toe te komen.

Sa wil niet trainen

De medische staf acht Sa fit genoeg om de trainingen te hervatten, maar daar wil de spits volgens de Franstalige krant La Capitale niet van weten. Sa klaagt dat hij nog steeds pijn heeft en niet kan trainen. Bij Standard verwijten ze Sa dat hij alsof doet en een blessure veinst. Het is duidelijk: beide partijen liggen zwaar in de clinch met elkaar.

Poll: Denk jij dat het nog goed komt tussen Standard en Sa?

TAGS  I  Standard  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024