Thomas Meunier op zijspoor bij PSG: "Ik keer graag terug naar Club Brugge"

Thomas Meunier op zijspoor bij PSG:
Vrijdag 06 september 2019 - 11:00   I   door Redactie

Thomas Meunier (27) is ondertussen aan zijn vierde seizoen in loondienst van Paris Saint-Germain begonnen. De voorbije jaren wisselde de Rode Duivel goede met minder goede momenten af in Parijs, maar momenteel zit hij (opnieuw) op een zijspoor.

En deze keer maakt Meunier zich ernstig zorgen omtrent zijn toekomst bij PSG. “Ik heb nog maar 1 jaar bij PSG, daarna word ik een vrije speler”, vertelt de rechtsachter aan VTM Nieuws. “Tijdens de transferperiode waren er enkele aanbiedingen van andere clubs, maar niets was 100% oké."

"Ik voel dat ik niet echt meer een prioriteit ben bij PSG"

"Ik wil ook graag in Parijs blijven, PSG blijft een ongelooflijke club", gaat Meunier verder. "Maar ik heb de laatste tijd niet veel gespeeld, ik kwam niet in actie tegen Toulouse en Metz. Het gaat moeilijk zijn, omdat ik mijn laatste jaar inga en er andere spelers op mijn positie zijn die nog een paar jaar onder contract liggen."

"Ik voel dat ik niet echt meer een prioriteit ben in de ploeg. Ik ben tien jaar prof, dan voel je wanneer je echt in de plannen van een club past. Op dit moment is dat niet echt het geval. Maar ik ben professioneel en wil het beste laten zien van mezelf. Wie weet kan ik dan toch een beetje spelen.”

(Lees verder onder de foto)

"Ik keer graag terug naar Club Brugge"

In de Champions League, onder meer tegen zijn oude werkgever Club Brugge, kan Meunier zich misschien opnieuw in de gratie spelen van PSG-coach Thomas Tuchel." Ik was echt blij toen we bij de loting voor de Champions League in de groep van Club Brugge terechtkwamen”, zegt de Rode Duivel. “Ik kreeg ook meteen 30 berichten vanuit Brugge voor tickets."

"Ik heb vijf topjaren gekend bij Club, dus ik keer altijd graag terug naar Brugge. We zullen zien op 22 oktober, maar als ik één match wil spelen, is het die in Brugge. Ik heb nog wel een beetje tijd. Ik heb het er ook al met Mechele en Vanaken over gehad: in een groep met Real, PSG en Galatasaray wordt het moeilijk voor Brugge, maar ik denk dat Club zeker iets kan doen."

Poll: Zou jij Meunier graag opnieuw bij Club Brugge zien spelen?

TAGS  I  PSG  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  voetbal

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024