'Club en Anderlecht strijden volgende zomer mogelijk om deze Rode Duivel'

'Club en Anderlecht strijden volgende zomer mogelijk om deze Rode Duivel'
Vrijdag 06 september 2019 - 11:30   I   door Redactie

Aan het einde van deze transferperiode ging Club Brugge aan de haal met Mbaye Diagne, hét aanvallende toptarget van RSC Anderlecht. Het is niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat beide clubs in elkaars vaarwater terechtkomen.

Tijdens de volgende transferperiodes zal het wellicht opnieuw het geval zijn. Zo zou het volgende zomer tot een strijd tussen Club Brugge en Anderlecht kunnen komen in het dossier van Christian Benteke.

De 28-jarige Rode Duivel ligt nog tot het einde van dit seizoen onder contract bij Crystal Palace, maar is er geen vaste waarde. Het is dus niet uitgesloten dat hij volgende zomer transfervrij andere oorden opzoekt.

Club, Anderlecht of ... ?

Deze zomer was een terugkeer naar België nog niet aan de orde voor Benteke. Over een klein jaar zouden de kaarten evenwel helemaal anders kunnen liggen.

Een spits met het profiel van Benteke kan iedere Belgische topclub dienen. Club Brugge, Anderlecht, maar wellicht ook Standard en andere topclubs uit de Jupiler Pro League houden de situatie van de aanvaller dan ook nauwlettend in het oog.

Poll: Bij welke Belgische club zou jij Benteke graag zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Crystal Palace

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024