De Bruyne zet Anderlecht met beide voeten op de grond: "Het is onmogelijk"

De Bruyne zet Anderlecht met beide voeten op de grond:
Vrijdag 06 september 2019 - 14:00   I   door Redactie

Vincent Kompany doet zijn stinkende best om van RSC Anderlecht een mini-Manchester City te maken. Voorlopig gaat het avontuur van Kompany gepaard met vallen en opstaan, en dat ziet ook Kevin De Bruyne.

De Bruyne deelde bij Manchester City enkele jaren de kleedkamer met Kompany en kent de speler-manager van Anderlecht dan ook door en door. "Het is niet makkelijk voor Vinnie in Anderlecht", merkt KDB op in Het Nieuwsblad.

"In balbezit voetballen zoals Pep Guardiola kan je niet in één, twee, drie leren. Je moet veel trainen. Daarnaast had hij een probleem met de kleedkamer. Hij had veel spelers die hij eerst moest verkopen voor hij er andere kon halen."

"Ik heb een paar helften van Anderlecht gezien en dat was niet slecht"

De Bruyne predikt dan ook rust. Hij is van mening dat Kompany tijd moet krijgen om iets op te bouwen. "Alles in enkele maanden veranderen, is onmogelijk. Ik heb een paar helften van Anderlecht gezien en dat was niet slecht. Maar natuurlijk weet je dat je in het voetbal resultaten moet hebben. Het is wel goed dat hij de laatste match heeft kunnen winnen.”

Poll: Denk jij dat Kompany zal slagen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024