'Club Brugge neemt opmerkelijke beslissing over David Okereke'

'Club Brugge neemt opmerkelijke beslissing over David Okereke'
Maandag 09 september 2019 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge begon prima aan het nieuwe seizoen en plaatste zich onder meer al voor de groepsfase van de Champions League. Eén van de jongens die het seizoensbegin kleurde, is nieuwkomer David Okereke. Al heeft Club nu een probleem-Okereke.

Door zijn goede prestaties de voorbije weken, kreeg Okereke een uitnodiging van de Nigeriaanse bondscoach om zich bij de nationale ploeg te melden. Daar ging Okereke echter niet op in.

Nigeriaanse media melden dat dat alles te maken heeft met Club Brugge. Blauw-zwart zou zijn aanvaller niet willen vrijgeven, omdat er zich na de interlandbreak een drukke en uiterst belangrijke periode aandient.

Bij de Nigeriaanse Voetbalbond kunnen ze daar niet mee lachen. Ze zouden zelfs overwegen om stappen te ondernemen. Club Brugge zou zo flink in de problemen kunnen komen.

Update 9/9 - 12:30

Hoewel de Nigeriaanse Voetbalbond er bij Club Brugge op aandrong om Okereke vrij te geven, heeft blauw-zwart beslist om de spits tijdens deze interlandbreak in België te houden. Dat meldt de Franstalige krant L'Avenir.

Okereke moest zich in principe melden voor een match met de U23 van Nigeria, maar bij Club Brugge willen ze hun spits niet nog extra belasten. Met het drukke programma in de competitie, Champions League en beker in het vooruitzicht werd daarom beslist om Okereke niet vrij te geven. Opmerkelijk, maar tegelijkertijd ook begrijpelijk.

Poll: Begrijp jij dat Club Brugge hem niet wil vrijgeven?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024