Indrukwekkend verlanglijstje Juve gelekt: ‘1 Belg en deze 4 (ster)spelers’

Indrukwekkend verlanglijstje Juve gelekt: ‘1 Belg en deze 4 (ster)spelers’
Zaterdag 07 september 2019 - 14:30   I   door Redactie

De transfermarkt sloot pas eerder deze week zijn deuren, maar toch worden er alweer plannen gemaakt voor de volgende transferperiodes. Bij Juventus weten ze zelfs al wie ze in de zomer van 2020 naar Turijn willen halen.

Juventus staat erom bekend zijn transferzaken steeds op orde te hebben. De Italiaanse topclub maakt er een sport van om ruimschoots op tijd te weten welke spelers het voor aanvang van het seizoen wil aantrekken. Dat is nu niet anders.

In Italiaanse media is het verlanglijstje van Juventus voor volgende zomer nu al uitgelekt. De Oude Dame zou zich willen versterken met Toby Alderweireld, Christian Eriksen (beiden Tottenham), Nemanja Matic, Eric Bailly en David De Gea (allen Manchester United).

Gratis

De vijf spelers hebben één iets gemeen: volgende zomer zijn ze einde contract en gratis op te pikken. En laat spelers gratis oppikken nu net de specialiteit zijn van Juventus. Deze zomer haalde Juve onder meer Adrien Rabiot (PSG) en Aaron Ramsey (Arsenal) gratis binnen.

Het is mede door Cristiano Ronaldo dat Juventus bij bovenstaande namen uitkwam. De Portugees zou op de komst van de spelers in kwestie aangedrongen hebben bij het bestuur.

Poll: Wie van deze spelers heeft Juventus het hardst nodig?

TAGS  I  Juventus  I  Arsenal  I  PSG  I  Tottenham  I  Manchester United  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024