'Roberto Martinez gooit deze spelers er mogelijk uit bij Rode Duivels'

'Roberto Martinez gooit deze spelers er mogelijk uit bij Rode Duivels'
Zaterdag 07 september 2019 - 21:00   I   door Redactie

Roberto Martinez koos tegen San Marino voor een experimenteel elftal en dat pakte niet bepaald geweldig uit. Enkele spelers gaven niet thuis en dat zou serieuze gevolgen kunnen hebben.

"Voor het WK was het moeilijkste om de selectie van 23 spelers te maken. Nu kreeg ik veel informatie, die het voor mij makkelijker zal maken", verstuurde Martinez na de match een stevige waarschuwing naar enkele Rode Duivels.

Het lijkt erop dat hij het in eerste instantie over Adnan Januzaj en Divock Origi had. Die twee kregen hun kans tegen San Marino, maar hadden het moeilijk op een voor hen ongewone positie.

Concurrentie is te groot

Zoals het er momenteel naar uitziet, passen zijn niet echt in het systeem dat Martinez wil spelen. Of de concurrentie op hun favoriete positie is te groot. Zo zal Origi niet gauw Romelu Lukaku of Michy Batshuayi passeren in de pikorde en zal Januzaj niet snel het pleit winnen van pakweg Eden Hazard of Dries Mertens.

Het is dan ook niet ondenkbaar dat Origi en Januzaj in aanloop naar of bij de definitieve selectie voor het EK van 2020 gepasseerd worden door Martinez. Al hebben ze natuurlijk nog tijd om zich te tonen.

Poll: Vind jij Origi en/of Januzaj goed genoeg voor een basisplaats bij de Rode Duivels, als iedereen beschikbaar is?

TAGS  I  Rode Duivels

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024