Iedereen is jaloers op Club Brugge: "We kijken met z'n allen naar hen"

Iedereen is jaloers op Club Brugge:
Zondag 08 september 2019 - 17:30   I   door Redactie

Club Brugge krijgt veel lof over het werk op de transfermarkt van afgelopen zomer. Ook journalist Frank Buysse is erg lovend.

"Het hiaat werd door Clement na de kwalificatie voor de Champions League benoemd: een breekijzer voorin. Okereke en Openda zijn flyers, Vossen geen beuker en Rezaei weg. Clements wens werd met spoed ingevuld. Mbaye Diagne, voor de neus van Anderlecht weggekaapt, letterlijk bijna in Brussel Zuid. Dat werd al grote onderscheiding", zegt Buysse in De Krant van West-Vlaanderen.

"Hans Vanaken werd nog maar even genoemd als mogelijke vertrekker (Ajax) dan kreeg de 'onmisbare' spelmaker metéén een contractverlenging. Grootste onderscheiding! Kossounou en Sagna zijn dan weer versterkingen in de breedte en wie niet echt meer bruikbaar is - Letica, Amrabat, Vanlerberghe - kon vlot worden doorgesluisd."

"Het totale plaatje klopt perfect", meent Buysse. "Club heeft een rijk gestoffeerde kern, waarmee Clement alle kanten uit kan, en is optimaal gewapend (niéts ontbreekt) voor de Champions League én de Jupiler Pro League. We kijken met z'n allen naar Club."

Poll: Is Club Brugge de te kloppen ploeg in België?

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024