'Barcelona in shock: Lionel Messi ontvangt nooit eerder gezien voorstel'

'Barcelona in shock: Lionel Messi ontvangt nooit eerder gezien voorstel'
Maandag 09 september 2019 - 17:00   I   door Redactie

Er was vorige week flink wat te doen omtrent Lionel Messi (32). Een opmerkelijke clausule die stipuleert dat Messi na ieder seizoen kan vertrekken bij Barça, werd publiek gemaakt en dat zorgde voor flink wat commotie.

Bij Barcelona zijn ze er na het uitlekken van die clausule als de dood voor dat andere clubs nu aan de mouw van Messi zullen beginnen te trekken. Enkele bobo's bij de club waren waren in shock nadat de clausule uitlekte. Het bestuur van Barça gaat er echter nog steeds van uit dat Messi zijn contract - dat loopt tot de zomer van 2021 - sowieso zal uitdoen, maar toch willen ze in Camp Nou het zekere voor het onzekere nemen.

Mundo Deportivo meldt dat Barcelona van plan is om Messi een nooit eerder gezien voorstel te doen om zijn contract te verlengen. De Argentijn zou een contract voor het leven kunnen tekenen bij Barcelona, en nog steeds kunnen aangeven op welk moment hij de club wil verlaten.

Argentinië

In principe zou Messi na het ondertekenen van dat contract niet naar een andere Europese club, maar enkel naar zijn jeugdclub Newell's Old Boys kunnen verhuizen. Of Messi op het voorstel van Barça gaat ingaan, moet in de komende weken en maanden blijken.

Poll: Denk jij dat Messi ooit voor een andere Europese club zal uitkomen?

TAGS  I  Barcelona  I  Newell's Old Boys

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024