Verrassend: 'Déze Rode Duivel is één van Kevin De Bruyne zijn beste vrienden'

Verrassend: 'Déze Rode Duivel is één van Kevin De Bruyne zijn beste vrienden'
Woensdag 11 september 2019 - 18:30   I   door Redactie

Kevin De Bruyne leidde de Rode Duivels maandagavond, in en tegen Schotland, naar een eenvoudige 0-4-overwinning. De Bruyne voelt zich dezer dagen duidelijk in zijn sas, en dat komt op het veld meer dan ooit tot uiting.

Het Nieuwsblad ziet enkele redenen voor de bloedvorm van De Bruyne. De middenvelder is verlost van blessures en kwaaltjes, heeft naast het veld nog meer rust gevonden en geniet met volle teugen van zijn gezin. 

Dat De Bruyne in Schotland zo schitterde, heeft echter nog met iets anders te maken. HNB weet dat De Bruyne maandag met de twee Rode Duivels die hij het best verstaat samenspeelde: Romelu Lukaku en... Dries Mertens.

"Hij was de enige Rode Duivel op het huwelijk van De Bruyne"

"De Bruyne en Lukaku waren altijd al een winnende combinatie en beiden herhaalden maandag de legendarisch geworden groet na België-VS op het WK 2014. Minder bekend is dat ook Dries Mertens één van De Bruynes beste vrienden is", meldt Het Nieuwsblad ietwat verrassend.

"De Napoli-speler was de enige Rode Duivel op het huwelijk van KDB. In Hampden Park kon De Bruyne samenspelen met de twee spelers die hij het best verstaat, op en naast het veld."

Poll: Is De Bruyne volgens jou de beste Rode Duivel?

TAGS  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  Napoli  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Inter  I  voetbal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024