RSCA-spelers worden Man City legends tijdens testimonial Kompany: "Waanzin"

RSCA-spelers worden Man City legends tijdens testimonial Kompany:
Woensdag 11 september 2019 - 22:45   I   door Redactie

Woensdagavond stond de testimonial van Vincent Kompany op het programma. Een selectie van Manchester City Legends nam het op tegen een selectie van Premier Legends, maar tijdens de match verschenen plots ook enkele Anderlecht-spelers op het veld.

Blijkbaar werden er in aanloop naar Kompany's testimonial niet genoeg oud-spelers gevonden om mee te spelen. Toen Sergio Agüero na twintig minuten naar de kant werd gehaald, mocht Elias Cobbaut immers invallen. Niet veel later viel Kenny Saief in bij de Premier League Legends.

Tegen het einde van de partij stonden ook onder meer Hotman El Kababri, Derrick Luckassen, Alexandru Chipciu en Vincent Kompany's broer François op het veld. De kijkers begrepen er niets meer van. "Dit is waanzin", klonk het onder meer op sociale media.

Late gelijkmaker

Vincent Kompany zelf kwam omwille van een blessure niet in actie. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 2-2. Martin Petrov opende de score voor Manchester City, maar Robbie Keane en Robin van Persie trapten de bezoekers daarna aan de leiding. In de absolute slotfase zorgde de ingevallen Benjani Mwaruwari voor een 2-2-eindstand. Iedereen content.

Poll: Vind jij het kunnen dat er Anderlecht-spelers meespeelden?

TAGS  I  Manchester City  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024