Érg verrassend nieuws over Ruud Vormer bij Club Brugge

Érg verrassend nieuws over Ruud Vormer bij Club Brugge
Vrijdag 13 september 2019 - 07:05   I   door Redactie

Club Brugge staat voor een zeer drukke periode. Zaterdagavond begint blauw-zwart eraan met een wedstrijd tegen Cercle Brugge. Nadien wacht Galatasaray.

Volgens Het Laatste Nieuws zijn liefst drie sterkhouders zeer onzeker. Simon Deli keerde met een lichte enkelblessure terug van de interlands. Hij moet er staan tegen Galatasaray, dus zaterdag wordt er zeker geen risico met hem genomen.

Ruud Vormer, pas vader geworden van zijn derde kindje, was de voorbije dagen ziekjes. Mogelijk wordt ook hij aan de kant gelaten. Datzelfde geldt ook voor Emmanuel Dennis, die pas laat terugkeerde van de interlands met Nigeria. Hij maakte zijn debuut voor de Nigeriaanse nationale ploeg.

Update 13/9 - 07:05

Volgens Het Laatste Nieuws zal Vormer, tegen eerder verwachtingen in, tóch fit geraken voor de derby tegen Cercle Brugge. "Eén dag nadat hij de spelersvoorstelling aan zich liet voorbijgaan, tekende Ruud Vormer opnieuw present in Knokke-Heist", weet de krant.

"De Nederlander is hersteld nadat hij enkele dagen ziek thuis bleef en kan gewoon aan de slag in de Brugse derby", volgt er erg verrassend nieuws. "Ook Simon Deli, die met lichte klachten terugkeerde van interlandverplichtingen, kan in principe in actie komen tegen groen-zwart."

Poll: Vind jij dat Clement Vormer moet opstellen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024