Messi baalt bij Barcelona: "Hij wilde zo graag naar Camp Nou komen"

Messi baalt bij Barcelona:
Donderdag 12 september 2019 - 15:00   I   door Redactie

Lionel Messi heeft toegegeven dat hij Neymar graag terug zag komen naar FC Barcelona. Dat is echter niet gelukt. De Catalanen slaagden er niet in om de Braziliaan los te weken bij Paris Saint-Germain.

“Natuurlijk had Ik Neymar graag terug zien komen. Eerlijk gezegd weet ik niet of Barça er alles aan heeft gedaan om hem terug te halen, maar het is natuurlijk wel zo dat onderhandelen met Paris Saint-Germain niet gemakkelijk is. Ik weet in elk geval dat Neymar dolgraag wilde terugkeren. Na het sluiten van de transfermarkt heb ik hem niet meer gesproken”, zegt Messi bij Sport.

"Neymar is een van de beste spelers ter wereld", gaat Messi verder. "En met hem zou de club weer een stap vooruit hebben gezet, op het gebied van imago en sponsors. We hebben als spelersgroep nooit om de terugkeer van Neymar gevraagd. We hebben alleen onze mening gegeven aan het bestuur. Of ik hier de leiding heb? (lacht) Het is bewezen dat dat niet zo is. Maar nee, ik ben zeker niet teleurgesteld dat het niet gelukt. We hebben een spectaculaire ploeg die voor alle prijzen kan strijden dit seizoen, ook zonder Neymar.”

Poll: Had jij Neymar graag zien terugkeren bij Barcelona?

TAGS  I  Barcelona  I  v24

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024