'Anderlecht staat machteloos, Verschaeren topprioriteit voor deze club'

'Anderlecht staat machteloos, Verschaeren topprioriteit voor deze club'
Vrijdag 13 september 2019 - 18:30   I   door Redactie

Yari Verschaeren maakte tegen Schotland zijn debuut voor de Rode Duivels. Hij is zonder meer een van de allergrootste talenten die er bij Anderlecht rondlopen.

Afgelopen zomer was er al belangstelling in Verschaeren. Dat bevestigde sportief directeur Michael Verschueren. Anderlecht zal Verschaeren echter niet laten gaan, zeker niet voor pakweg 20 miljon euro.

Volgens Calciomercato toont Southampton nu belangstelling. Vraag is of de Engelsen 30 of 40 miljoen euro kunnen betalen. Bovendien heeft Anderlecht geen enkele intentie om Verschaeren te verkopen.

Update 13/9 - 18:30

Verschillende Engelse media maken ondertussen melding van interesse van Southampton in Verschaeren. De beloftevolle Rode Duivel zou topprioriteit zijn voor de Engelse middenmoter.

Trainer Ralph Hasenhuttl is een grote fan van Verschaeren en wil de youngster liefst zo snel mogelijk in zijn ploeg. Wellicht gaat Southampton proberen om Verschaeren in januari binnen te halen. Bij een topbod zou Anderlecht machteloos staan, zo melden de Engelse media. Of onze landgenoot ook écht haalbaar is voor The Saints, moet nog blijken.

Poll: Vind jij dat Verschaeren voor Southampton moet kiezen?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024