'Real bouwt ongeziene superploeg en koppelt Hazard aan deze 3 sterspelers'

'Real bouwt ongeziene superploeg en koppelt Hazard aan deze 3 sterspelers'
Vrijdag 13 september 2019 - 10:00   I   door Redactie

Real Madrid toonde zich deze zomer érg actief op de transfermarkt. Voorzitter Florentino Perez haalde verschillende nieuwe spelers binnen en Eden Hazard werd de belangrijkste aanwinst van De Koninklijke. Toch is de transferhonger van Perez en co nog niet gestild.

De voorbereiding van Real Madrid was allesbehalve goed. Tijdens de eerste speeldagen in de competitie werd ook al duidelijk dat het huidige elftal van Zinédine Zidane op cruciale posities klasse en kwaliteit mist. En dus gaat Real tijdens de volgende transferperiode(s) opnieuw shoppen.

Modric en Kroos worden ingeruild

The Sun meldt dat Real Madrid van plan is om drie Fransmannen in huis te halen. Zidane en Perez zijn van mening dat het middenveld aan vervanging toe is. Toni Kroos (29) en Luka Modric (34) hebben hun beste tijd gehad en moeten ten laatste volgende zomer vervangen zijn door Paul Pogba (26, Manchester United) en N'Golo Kanté (28, Chelsea).

Daar blijft het niet bij, want Real gaat ook vol voor Kylian Mbappé (20) gaan. De sterspeler van Paris Saint-Germain moet de nieuwe spits van Real Madrid worden. Hazard mag zich dus al verwachten aan de komst van enkele nieuwe sterren.

De mogelijke nieuwe typeploeg van Real Madrid:

Courtois - Militao, Ramos, Varane, Mendy - Kanté, Pogba - Mbappé, Hazard, Vinicius - Benzema

Poll: Denk jij dat Real Madrid met deze 3 aanwinsten de beste ploeg ter wereld zou zijn?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG  I  Manchester United  I  Chelsea  I  Rode Duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024