Geïrriteerde Nacer Chadli valt volledig uit zijn rol bij Anderlecht

Geïrriteerde Nacer Chadli valt volledig uit zijn rol bij Anderlecht
Maandag 16 september 2019 - 11:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht verloor zondag met 1-2 van Royal Antwerp FC. Aan Nacer Chadli lag het niet. De Rode Duivel én aanvoerder van paars-wit speelde een puike partij als diepe spits en lukte ook nog een doelpunt. Na de match viel Chadli dan weer uit zijn rol.

Pas een uur na de match stonden de spelers van Anderlecht de pers te woord. Dat kwam doordat speler-manager Vincent Kompany in de kleedkamer de levieten las. "Ja, we hebben gebabbeld - dat gebeurt elke week. Maar wat er gezegd is, dat vertel ik niet. Dat is privé", aldus Chadli in Het Laatste Nieuws.

Vervolgens analyseerde hij de match. "Voor rust was het goed, ware het niet dat we gevaarlijker hadden kunnen zijn. In de tweede helft was onze start moeizaam, met ook die tegengoal, maar nadien hebben we ons herpakt. Pas na de rode kaart van Albert (Sambi Lokonga, nvdr.) kregen we het moeilijk."

"Ik heb niet één kans gezien"

Een journalist merkte op dat Antwerp gevaarlijker was dan Anderlecht, maar op dat moment viel een geïrriteerde Chadli even volledig uit zijn rol. "Antwerp gevaarlijker? Dat is jouw mening. In de eerste helft heb ik niet één kans gezien. Ze anticipeerden op de tweede bal... Antwerp was niet superieur."

Poll: Vind jij Chadli een meerwaarde voor Anderlecht?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  voetbal

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024