Verschueren spreekt zich uit over mogelijk ontslag van Vincent Kompany

Verschueren spreekt zich uit over mogelijk ontslag van Vincent Kompany
Maandag 16 september 2019 - 17:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht geraakt maar niet uit de hoek waar de klappen vallen. Zondagnamiddag verloor paars-wit in eigen huis van Antwerp. Een nieuwe mokerslag voor de fiere Brusselaars, maar ze geven de moed niet op.

"De steun blijft. Zelfs na de 5 op 21 bleven de supporters van Anderlecht gisteravond achter hun team staan", schrijft Het Laatste Nieuws. "Een signaal dat de spelersgroep en staf appreciëren: na het laatste fluitsignaal tegen Antwerp namen ze andermaal ruimschoots de tijd om de achterban te groeten."

"Ook Michael Verschueren zocht contact met de fans. De sportief manager bezocht liefst vier cafés in de straat van het stadion", voegt de krant er nog aan toe. En Verschueren nam het op voor Vincent Kompany en zijn staf. "Verschueren bedankte de aanwezigen voor de aanhoudende support en sprak zijn hoop uit dat dat de komende weken niet zal wijzigen.

“Ik ben zeker dat het goed komt”

"Daarnaast benadrukte hij dat het voltallige bestuur het vertrouwen behoudt in het project van en rond Vincent Kompany", schrijft HLN nog. “Ik ben zeker dat het goed komt”, besloot Verschueren zelf.

Poll: Denk jij dat Kompany de juiste man is voor Anderlecht als speler-manager?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  voetbal

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024