Verschueren reageert: "Dit zijn we van plan met Vanden Borre"

Verschueren reageert:
Maandag 16 september 2019 - 18:00   I   door Redactie

Anthony Vanden Borre (31) is terug van weggeweest bij RSC Anderlecht. De gewezen Rode Duivel arriveerde maandag op het oefencomplex in Neerpede en hoopt om zijn carrière als speler te herlanceren.

Op de officiële webstek van Anderlecht schept Michael Verschueren duidelijkheid over de terugkeer van VdB. “Vanden Borre is opgegroeid in onze Academy en is een tijd geleden komen aankloppen met de vraag of we hem willen helpen om opnieuw wedstrijdfit te worden. Als club doe je dat uiteraard voor een kind van het huis”, aldus de sportief directeur van paars-wit.

“Als hij wil bewijzen dat hij nog kan terugkomen op topniveau, dan willen we hem daarvoor de beste faciliteiten geven, evenwel zonder de belofte dat hij bij de A-kern zal aansluiten. Hij moet rustig kunnen werken, op zijn ritme, zonder druk, maar met een permanente evaluatie.”

"Ik hoop dat ik mijn club iets kan teruggeven"

Vanden Borre zelf wil alvast het beste van zichzelf geven. "Thuiskomen in een vertrouwde omgeving zal me goed doen. Ik ben de club enorm dankbaar dat ik de mogelijkheden krijg om me opnieuw voetballer te voelen", zegt hij.

"Het enige wat ik nu kan doen is werken, hard werken om straks op mijn 32ste nog kansen af te dwingen als profvoetballer. Ik verwacht niets, maar ik hoop dat ik mijn club iets kan teruggeven, alleen al bijvoorbeeld door mijn voetbalervaringen op training te delen met de jongens van de U21."

Poll: Denk jij dat Vanden Borre het nog tot het eerste elftal van Anderlecht gaat schoppen?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024