Anderlecht afgemaakt: "Deze club is heel diep gevallen"

Anderlecht afgemaakt:
Dinsdag 17 september 2019 - 09:03   I   door Redactie

Anderlecht pakte slechts 5 punten dit seizoen. Michael Verschueren ging, net als Vincent Kompany, de supporters op café toespreken. De sportief directeur liet weten dat het wel goed komt met paars-wit.

"Pathetische smeekbedes om Anderlecht trouw te blijven. Bidteksten. Eigenlijk is het emotionele afpersing in riedel uit de Aldi. Hoe vernederd wil je zijn als manager?", schrijft Hugo Camps in zijn column in Het Laatste Nieuws.

"Alleen al dit sociale misbaksel geeft aan hoe diep Anderlecht gevallen is. Het beleid draait op kontlikkerij. Hoeveel instituut ben je dan nog? Nihil, nada, noppes. Die ontwaarding mag je het huidige bestuur van paars-wit kwalijk nemen."

"Het is zielig hoe Anderlecht zich ingraaft in tactische dogma's die tot niets leiden. Gezien de rampzalige resultaten is het pure koketterie met het nieuwe. Zelfingenomenheid onder het motto: zie ons eens anders zijn! Als Kompany nog iets van clubliefde heeft die boven zichzelf uitstijgt, zorgt hij eerst voor punten en dan pas voor verandering", aldus Camps.

Poll: Heeft Camps gelijk?

TAGS  I  Anderlecht

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024