Neymar heeft plots erg slecht nieuws voor Club Brugge

Neymar heeft plots erg slecht nieuws voor Club Brugge
Dinsdag 17 september 2019 - 12:00   I   door Redactie

Het Internationaal Sporttribunaal TAS heeft de schorsing van Neymar in de Champions League teruggebracht naar twee wedstrijden. De Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain werd aanvankelijk door de UEFA voor drie wedstrijden geschorst na zijn woedeuitbarsting na de uitschakeling vorig seizoen tegen Manchester United.

Neymar kan op 22 oktober voor het eerst in actie komen in de Champions League tegen Club Brugge door die uitspraak. Dat is dus geen goed nieuws voor blauw-zwart.

Neymar reageerde woest toen de scheidsrechter op aangeven van de VAR penalty floot voor Man United in blessuretijd tegen PSG. "Vier gasten die geen enkel verstand hebben van voetbal zitten voor een televisie een beslissing te nemen op basis van een herhaling in slow motion”, schreef hij op Instagram.

Op basis daarvan schorste de UEFA de Braziliaan voor drie duels. Hij zou daardoor de eerste drie duels met Real Madrid, Galatsaray en Club Brugge moeten toekijken vanaf de zijlijn. Nu is hij tegen Club Brugge dus al terug.

Poll: Kan Club Brugge volgens jou iets rapen tegen PSG?

TAGS  I  Club Brugge  I  v24  I  sport  I  voetbal

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024