Kompany en Coucke liggen overhoop: 'Hij ziet dat écht niet zitten'

Kompany en Coucke liggen overhoop: 'Hij ziet dat écht niet zitten'
Woensdag 18 september 2019 - 09:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht heeft een dramatische start van het seizoen achter de rug. Het voetbal was bijwijlen goed, maar met amper 5 op 21 kan de Brusselse club niet tevreden zijn. De onrust neemt achter de schermen dan ook toe.

In aanloop naar de klassieker tegen Club Brugge is er nu plots weer sprake van Adrien Trebel. Hij zou de afwezigheid van Albert Sambi Lokonga moeten opvangen en Anderlecht ervaring en grinta moeten bijbrengen.

Speler-manager Vincent Kompany ziet het volledig zitten om Trebel een nieuwe kans te geven. Toch denkt niet iedereen binnen de club er op dezelfde manier over. Het Nieuwsblad meldt dat voorzitter Marc Coucke immers nog steeds geen grote fan is van Trebel en een terugkeer van de Fransman.

Bayat

Trebel ligt al langer overhoop met Anderlecht omdat hij openlijk zijn - op zijn zachts gezegd beruchte - zaakwaarnemer Mogi Bayat steunt. Anderlecht wil eigenlijk geen zaken meer doen met Bayat. Dat is één van de redenen waarom Coucke het écht niet ziet zitten om Trebel een nieuwe kans te geven.

Poll: Vind jij dat Trebel een nieuwe kans moet krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024