Vanhaezebrouck voorspelt kampioen en top 3 in JPL: "Ik schat hén heel hoog in"

Vanhaezebrouck voorspelt kampioen en top 3 in JPL:
Woensdag 18 september 2019 - 10:00   I   door Redactie

De eerste waardeverhoudingen in de Jupiler Pro League worden al zichtbaar. Standard, Club Brugge, AA Gent en Antwerp namen een goede start. Volgens Hein Vanhaezebrouck gaan drie van die vier ploegen écht om de titel strijden.

"Werd begin dit seizoen aan Vlaamse kant nog vooral gesproken over Club Brugge en Genk, en aan Waalse kant over Club Brugge en Standard, dan is de rangorde der titelkandidaten sinds kort danig verstoord", steekt Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad van wal.

"Met alles wat er in de laatste transferdagen en -weken is gebeurd, zie ik nu AA Gent als grootste bedreiging voor Club", benadrukt de analist, die dus nog steeds op Club Brugge inzet als potentiële kampioen. "Maar naarmate het einde van de mercato naderde, ben ik Gent steeds hoger gaan inschatten."

Antwerp

"Antwerp zet ik momenteel op plaats drie in de rangorde", gaat Vanhaezebrouck verder. "Ze hebben, vooral qua salarissen dan, een serieuze investering gedaan, en kunnen - als alles meezit - óók een gooi doen naar de titel."

Poll: Wie is volgens jou de grootste titelkandidaat van deze drie?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Standard  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024