'Virgil van Dijk ziet ongelofelijk voorstel binnenlopen, maar weigert'

'Virgil van Dijk ziet ongelofelijk voorstel binnenlopen, maar weigert'
Woensdag 18 september 2019 - 13:30   I   door Redactie

Virgil van Dijk (28) groeide tijdens de voorbije seizoenen uit tot dé rots in de branding bij Liverpool en de Nederlandse nationale ploeg. Bij Liverpool zijn ze uitermate tevreden over van Dijk en wilden ze hun centrale verdediger belonen met een nieuw contract.

Liverpool zou van Dijk een nieuw en verbeterd, zesjarig contract voorgeschoteld hebben. Er is zelfs sprake van een 'ongelofelijk voorstel', waarbij de speler erg wel zou varen en één van de bestbetaalde spelers in de Premier League zou worden.

Eén probleem: van Dijk heeft meteen aangegeven dat hij zijn conctract voorlopig niet wil verlengen. Hij heeft ook geweigerd om opnieuw rond de tafel te gaan zitten met het bestuur. Dat melden diverse Britse media.

Gouden Bal

Van Dijk sluit niet uit dat hij op termijn gaat bijtekenen, maar wil zich voorlopig enkel en alleen focussen op het voetbal. Volgens verschillende Britse media hoopt van Dijk dat hij binnenkort de Gouden Bal wint en hij op die manier een nog hoger loon kan afdwingen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Vind jij dat Virgil van Dijk de Gouden Bal moet winnen?

TAGS  I  Liverpool  I  Nederland

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024