‘Wonderkind Ansu Fati (16) kan Barcelona verlaten voor 100 miljoen’

‘Wonderkind Ansu Fati (16) kan Barcelona verlaten voor 100 miljoen’
Woensdag 18 september 2019 - 22:45   I   door Redactie

Ansu Fati (16) is zonder twijfel 'the next big thing' in het mondiale voetbal. Fati maakte onlangs zijn debuut bij FC Barcelona en liet zich meteen opmerken met doelpunten en assists. Van een wonderkind gesproken, zeg!

De prestaties van de nog steeds maar 16-jarige Fati zijn de wereld rondgegaan en dat beseffen ze ook bij Barcelona. In Camp Nou zijn ze er nu als de dood voor dat ze Fati, die nog steeds een bescheiden contract heeft en voor een lage transfersom kan worden weggeplukt, zouden kwijtspelen.

Het bestuur van Barça heeft dan ook beslist om kort op de bal te spelen. The Daily Mail meldt dat Fati een nieuw, vijfjarig contract bij Barcelona kan tekenen. In de nieuwe overeenkomst zou meteen ook een vastgelegde afkoopsom van 100 miljoen euro worden opgenomen. Voor dat bedrag kan Fati Barça dan verlaten.

Tijd

Barcelona gelooft echter heel hard in Fati. Het is de bedoeling dat, eens alle grote namen fit zijn bij De Blaugrana, Fati zich rustig verder blijft ontwikkelen. Hij krijgt tijd en krediet. Op lange termijn moet hij een bepalende titularis worden.

Poll: Denk jij dat Fati een absolute topper zal worden?

TAGS  I  Barcelona

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024