Standard begint met belangrijke zege in Europa League

Donderdag 19 september 2019 - 20:49   I   door Redactie

Standard heeft een belangrijke zege geboekt in de Europa League tegen Vitoria Guimaraes. De Rouches wonnen met 2-0 na een owngoal en een doelpunt van Paul-José Mpoku.

Standard toonde veel respect voor Guimaraes en dwong in de eerste helft nauwelijks een kans af. De 0-0 aan de rust was dan ook logisch. Via een gelukje kwam Standard na de pauze op voorsprong. Hanin verwerkte het leer in eigen doel.

In het laatste kwart van de wedstrijd kreeg Bastien een uitstekende kans om de wedstrijd te beslissen, maar hij miste. Gelukkig voor Standard zonder erg, want de thuisploeg hield stand en Mpoku zorgde in blessuretijd nog voor de 2-0. Zo pakt de ploeg van trainer Michel Preud'homme dus meteen een driepunter in Europa.

Poll: Haalt Standard de volgende ronde?