Club Brugge heeft vlak voor match tegen Anderlecht een énorm probleem

Club Brugge heeft vlak voor match tegen Anderlecht een énorm probleem
Vrijdag 20 september 2019 - 07:30   I   door Redactie

Zondagavond staat de klassieker tussen Club Brugge en RSC Anderlecht op het programma. Anderlecht kampt al een tijdje met zorgen, maar aanloop naar het duel heeft ook Club Brugge zo zijn problemen.

Je kan er niet omheen: de aanvallers van blauw-zwart zijn de jongste weken allesbehalve goed bij schot. En dat is, zo vlak voor de match tegen het zwalpende Anderlecht, een énorm probleem voor Club Brugge.

"Club Brugge scoorde dit seizoen al 21 keer in alle competities samen, maar de topschutter is Vanaken met zes goals. Okereke zit aan vier, Dennis aan drie goals alle competities samen. Tau scoorde twee keer, Openda en Diatta elk één keer", merkt Het Nieuwsblad op.

Diagne staat nog niet scherp

En het is vooral de diepe spits die het laat afweten bij Club. "Vooral centraal is het wachten op een scorende spits. Diagne viel gretig in tegen Galata­saray, maar staat nog niet scherp en leed één keer gevaarlijk balverlies."

"Openda maakte een belangrijke goal op Dinamo Kiev, maar scoorde niet meer sinds 13 augustus. En wat gezegd van Okereke? De Nigeriaan maakte vier goals in zijn eerste drie wedstrijden, maar zijn laatste dateert al van 10 augustus."

Poll: Denk jij dat de aanvallers van Club Brugge Anderlecht pijn gaan doen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  voetbal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024