Vossen in januari weg bij Club Brugge? “Zij zouden hem goed kunnen gebruiken"

Vossen in januari weg bij Club Brugge? “Zij zouden hem goed kunnen gebruiken
Vrijdag 20 september 2019 - 12:00   I   door Redactie

Op privévlak kan Jelle Vossen (30), onlangs opnieuw vader geworden, zijn geluk niet op. Op sportief vlak vergaat het de Limburgse aanvaller van Club Brugge minder goed.

Vossen is op dit moment pas vierde spits bij Club Brugge. Hij moet in de pikorde David Okereke, Loïs Openda en Mbaye Diagne voor zich dulden. Een transfer lijkt zich stilaan op te dringen. In januari misschien?

"Jelle is, net als ik vroeger, een type die in eerste instantie wordt afgerekend op zijn goals", zegt Tom De Sutter in Krant van West-Vlaanderen. "Ik stond er bij Anderlecht ook niet in en moest het tegenover eerst Lukaku en dan Mbokani ook hebben van mijn goals."

"Ik weet hoe Jelle zich moet voelen"

"En Jelle is viérde spits, ik weet hoe hij zich moet voelen. Veel genieten van al die overwinningen zal er niet bij zijn. Kon ik ook niet als ik drie matchen op de bank bleef. Dat laat je dan wel niet merken op training maar je komt dan thuis…"

Volgens De Sutter moet Vossen een transfer overwegen. "Ik weet evenwel intussen ook: de clubs staan niet aan de voordeur van spitsen van 30 jaar en ouder. Terwijl veel clubs Jelle goed zouden kunnen gebruiken."

Poll: Vind jij dat Vossen moet vertrekken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024