Man City hakt knoop over De Bruyne door: 'Verrassende transfer in de maak'

Man City hakt knoop over De Bruyne door: 'Verrassende transfer in de maak'
Vrijdag 20 september 2019 - 14:30   I   door Redactie

Manchester City groeide tijdens de voorbije jaren uit tot één van de grootste clubs in Engeland en ver daarbuiten. De jongste twee jaar werd City twee keer kampioen, maar het bestuur van de club wil meer. Véél meer.

De sterke mannen bij Manchester City zijn klaar om een volgende stap in de ontwikkeling van hun club te zetten. Hét ultieme doel: de Champions League winnen, en liefst zo snel mogelijk.

Daarom heeft het bestuur nu een belangrijke knoop over Kevin De Bruyne en David Silva doorgehakt. Silva vertrekt aan het einde van het seizoen. Er werd aangenomen dat de 33-jarige middenvelder zou terugkeren naar Spanje, maar niets is minder waar.

Nieuwe kapitein

Silva is immers - geheel verrassend - op weg naar de Amerikaanse Major League Soccer (MLS). Bij welke club de Spanjaard aan de slag zou gaan, is nog niet duidelijk.

Voor De Bruyne houdt dat in dat hij vanaf volgend seizoen wellicht de nieuwe kapitein van City wordt. Bij The Cityzens zien ze voor KDB de komende seizoenen een érg belangrijke rol weggelegd. Hij moet niet alleen de draaischijf, maar ook de natuurlijke leider van Pep Guardiola's elftal worden.

Poll: Vind jij Kevin De Bruyne een goede kapitein voor Manchester City?

TAGS  I  Manchester City  I  KRC Genk  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024