“Ibrahimovic was de beste speler bij ons maar hij kon geen kansen afwerken”

“Ibrahimovic was de beste speler bij ons maar hij kon geen kansen afwerken”
Dinsdag 11 oktober 2016 - 16:21   I   door Redactie

De voormalige Wereldvoetballer van het jaar Pavel Nedved is tegenwoordig vice-voorzitter van Juventus. In een interview doet hij de plannen van de Italiaanse club uit de doeken en blikt hij ook terug op zijn rijke carrière.

“Met Juventus hebben we de top in Italië bereikt, nu willen we de top in Europa bereiken. We willen de Champions League winnen, dat gaan we proberen”, vertelt hij aan het Tsjechische Idnes. “Of ik ergens spijt van heb? Dat ik nooit voor Manchester United heb gespeeld, dat zou ik leuk gevonden hebben. Die transfer is wel nooit dichtbij geweest, ik ben wel bijna bij Chelsea beland.”

“Ik hield van de generatie van Paul Scholes en Ryan Giggs, ik bewonderde hen. Ik was een beetje jaloers op Karel Poborsky, die in Manchester speelde en zo’n geweldige wedstrijden kon ervaren. Ik weet dat hij die herinneringen nog steeds koestert.”

“Mijn beste ploeggenoot? Als ik er eentje moet noemen, is het Zlatan Ibrahimovic. Hij is een spits die door verdedigingen snijdt. Hij is enorm krachtig en lang en heeft een uitstekende techniek. Hij kon wel geen kansen afwerken bij Juventus. Wat je nu ziet, komt doordat trainer Fabio Capello na elke training hem een halfuur op doel liet schieten.”

TAGS  I  Zlatan Ibrahimovic

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024