Absoluut transferrecord bij AA Gent: "30 miljoen euro"

Absoluut transferrecord bij AA Gent:
Zondag 22 september 2019 - 09:00   I   door Redactie

Jonathan David speelt momenteel alles kapot. Het lijkt erop dat de aanvaller aan zijn laatste seizoen bezig is bij AA Gent, want de interesse gaat alleen maar verder toenemen.

"Zijn transferwaarde? Ik had het er even over met Gent-manager Michel Louwagie: dat zijn goals Europa rondgaan, en dat op zijn jonge leeftijd", zegt Sporza-commentator Eddy Demarez. "Neem daarbij het feit dat buitenlandse clubs tegenwoordig een pak meer betalen voor jonge talenten uit onze competitie, dan zou dat record van 25 miljoen euro voor een uitgaande transfer wel eens verbeterd kunnen worden, tot pakweg 30 miljoen."

Dat zou een transferrecord zijn voor AA Gent. "Wel een kanttekening: Louwagie merkt heel terecht op dat hij over transferbedragen liever geen uitspraken doet. Hij verwees naar Moses Simon, een van de vorige goudhaantjes in Gent. Die ontplofte indertijd ook en zou tientallen miljoenen euro's opleveren, maar vertrok uiteindelijk voor 5 miljoen. Er kan dus veel gebeuren, al zal het niet aan zijn kwaliteiten liggen", besloot Demarez.

Poll: Is Jonathan David momenteel de beste speler in de Belgische competitie?

TAGS  I  AA Gent

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024