Wouter Vrancken zwaar onder de indruk: "Zij worden dit seizoen kampioen"

Wouter Vrancken zwaar onder de indruk:
Vrijdag 27 september 2019 - 19:30   I   door Redactie

Wouter Vrancken promoveerde deze zomer met KV Mechelen naar de Jupiler Pro League. Vrancken wil samen met zijn spelers de grote clubs in 1A het vuur aan de schenen leggen. Zaterdag speelt KV tegen Club Brugge, voor Vrancken titelkandidaat nummer één.

“We moeten vol aan de bak tegen de toekomstige landskampioen", tekende Het Nieuwsblad vrijdag op uit de mond van Vrancken. "Het is gewoon de algemene perceptie in België. Dit is het beste Club in jaren. Ik zie niemand sterker voor de dag komen."

Waarna Vrancken de loftrompet bovenhaalt voor zijn collega Philippe Clement. "Mijn respect voor Clement is groot. Zowel bij Genk als bij Club zie je zijn filosofie over voetbal terugkomen. Het blijft niet bij woorden bij hem. Zijn ideeën zijn er ook echt ingetraind. Daar wil ik iets tegenoverzetten.”

"Vormer, Vanaken en Rits gaan er iedere keer vol voor"

Mogelijk kan Mechelen profiteren van het drukke programma bij Club. “Ik denk niet dat die midweekwedstrijden een rol gaan spelen, maar het mag natuurlijk”, grijnsde Vrancken. “Bij jongens als Vormer, Vanaken en Rits weet je dat die er iedere keer vol voor gaan. Ik verwacht niet dat zij al met hun hoofd bij Real zitten.”

Poll: Denk jij dat Club Brugge dit seizoen de titel gaat pakken?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Mechelen  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024