Eden Hazard érg pijnlijk afgemaakt na derby tegen Atlético

Eden Hazard érg pijnlijk afgemaakt na derby tegen Atlético
Zondag 29 september 2019 - 14:00   I   door Redactie

Atlético Madrid en Real Madrid hielden elkaar zaterdagavond, tijdens de Madrileense derby, in bedwang. Eden Hazard begon aan de match, maar kon andermaal zijn stempel niet drukken.

Daags na de wedstrijd krijgt Hazard het zwaar te verduren in de Spaanse pers. De Rode Duivel wordt pijnlijk afgemaakt, in het bijzonder door Marca. "Kunnen we al zeggen dat Eden Hazard slecht is?", begint de krant met een prangende vraag.

"Iedereen wacht op Eden Hazard. Hij heeft de tijd gekregen om zich aan te passen aan zijn nieuwe omgeving. De excuses over een gebrek aan ritme, de slechte voorbereiding en zijn vorm zijn op. Een voetball die honderd miljoen heeft gekost, daar verwacht je meer van. Of op zijn minst iéts", gaat Marca verder.

"Verlegen in persoonlijke duels"

"In het Wanda Metropolitano zagen we niet de Hazard die jaren in de Premier League heeft geschitterd. Integendeel: we zagen iemand die het ritme niet aankon, verlegen was in persoonlijke duels én ook nog eens inactief was in het vijandelijke strafschopgebied", besluit Marca.

Poll: Denk jij dat Hazard nog de grote ster van Real Madrid zal worden?

TAGS  I  Atlético Madrid  I  Real Madrid  I  voetbal  I  sport

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024