Anderlecht kan nu ook van Waasland-Beveren niet winnen

Zondag 29 september 2019 - 16:23   I   door Redactie

De motor van RSC Anderlecht blijft maar sputteren. Zondagnamiddag kwam paars-wit tegen Waasland-Beveren niet verder dan een 0-0-gelijkspel. Na rust kreeg Anderlecht de beste kansen, maar het bleef uiteindelijk met één punt achter.

In de eerste helft viel er nauwelijks iets te beleven. Er was geen goed voetbal te bespeuren in het Lotto Park en van kansen was er al helemaal geen sprake. Halverwege stond het dan ook nog 0-0.

Luckassen raakt de lat

Na rust verscheen Anderlecht met hernieuwde moed op het veld. De goede intenties werden deze keer ook omgezet in kansen. Goede kansen. Maar om de één of andere reden slaagde paars-wit er niet in om te scoren. Luckassen kopte op de lat, Nasri knalde over en Chadli vond Jackers op zijn weg.

Met de ingevallen Doku en Thelin probeerde Anderlecht nog een slotoffensie in elkaar te boksen, maar Waasland-Beveren bleef in de slotfase zonder al te veel moeite overeind. De bezoekers trapten de bal vaak doelloos weg, maar hielden Anderlecht zo wel op 0-0.

Poll: Denk jij dat Anderlecht play-off 1 gaat halen?