Vurige strijd tussen Standard en Charleroi wordt stilgelegd en eindigt onbeslist

Zondag 29 september 2019 - 20:08   I   door Redactie

Standard en Sporting Charleroi hebben elkaar zondagavond in bedwang gehouden. In een spannende wedstrijd kwam Charleroi op slag van rust op voorsprong, maar maakte Standard in blessuretijd van de tweede helft alsnog de gelijkmaker.

In de eerste helft had Standard het allesbehalve onder de markt tegen een gretig Charleroi. De bezoekers kregen de beste kansen en kwamen op slag van rust op gelijke hoogte. Het doelpunt van Morioka werd aanvankelijk afgekeurd, maar na tussenkomst van de VAR stond het toch 0-1 aan de rust.

Na de pauze ging Standard op zoek naar de gelijkmaker. Lange tijd leek die niet te vallen, tot in blessuretijd. De Rouches kregen een vrijschop en Mpoku knalde de 1-1 tegen de touwen. Ilaimaharitra liep nog tegen zijn tweede gele kaart aan, waardoor Charleroi nog even met tien verder moest.

Vuurpijlen

Nadat er in blessuretijd opnieuw vuurpijlen op het veld werden gegooid, besliste scheidsrechter Bram Van Driessche om de match stil te leggen. Na dik vijf minuten werd de partij hervat, maar doelpunten vielen er niet meer. De strijd tussen Standard en Charleroi eindigde zo onbeslist.

Poll: Vind jij dat Standard en Charleroi gestraft moeten worden voor dit voorval?