Eden Hazard onder de indruk van één Club Brugge-speler: "Hij is heel sterk"

Eden Hazard onder de indruk van één Club Brugge-speler:
Maandag 30 september 2019 - 16:30   I   door Redactie

Dinsdagavond neemt Real Madrid het op tegen Club Brugge. Een belangrijke wedstrijd voor Eden Hazard, want hij holt momenteel nog achter zijn beste vorm aan. Daags voor het treffen blikte de Rode Duivel vooruit.

"Ik verwacht een match met veel goals”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Hazard. “Maar makkelijk wordt het niet. Ik ken Club Brugge wel een beetje. Ze staan eerste in België, ze halen daar een hoog niveau."

"Ik ken ook enkele van hun spelers. Hans Vanaken is sterk", benadrukt Hazard. "En als je een goede keeper als Simon Mignolet kan halen, dan zegt dat genoeg. Het is niet omdat het een Belgisch ploegje is dat het makkelijk zal worden.”

Zelf kijkt Hazard wel uit naar de confrontatie met een Belgisch team. “Als Belg is het natuurlijk belangrijk om goed te spelen tegen een Belgische ploeg. Ik kijk er wel naar uit."

"Ik ben er wel van overtuigd dat als we honderd procent zijn en als een ploeg spelen, we de match zullen winnen. Dat moet ook na onze nederlaag tegen PSG op de openingsspeeldag. Dat maakt deze wedstrijd des te belangrijker. We zijn Real Madrid en we willen de Champions League winnen", besluit Hazard.

Poll: Denk jij dat Club Brugge kan stunten tegen Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Club Brugge  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024