Club Brugge geeft voorsprong weg, maar pakt wel knap punt bij Real

Dinsdag 01 oktober 2019 - 20:49   I   door Redactie

Club Brugge heeft een punt gepakt op het veld van Real Madrid. Blauw-zwart speelde 2-2 gelijk. Club was aanvankelijk wel 0-2 voor gekomen, maar gaf die voorsprong in de tweede helft nog weg.

Verbazing alom in Bernabéu. Aan de rust was het 0-2 voor Club Brugge na goals voor Emmanuel Dennis. Al in de tiende minuut zorgde Dennis voor de voorsprong. Na tussenkomst van de VAR werd het doelpunt goedgekeurd.

Hazard was bedrijvig bij Real, maar scherp voor doel nog niet. Aan de overzijde kreeg Tau een kans. Het was echter Dennis, die eerst weer struikelde, maar vervolgens met een lobje voor de 0-2 zorgde.

In de tweede helft kreeg Dennis dé kans op de 0-3, maar Areola, die Courtois was komen vervangen, redde uitstekend. Vervolgens kreeg Club het deksel op de neus. Sergio Ramos scoorde randje buitenspel de aansluitingstreffer.

De druk van Real werd groter en diep in de slotfase kreeg Ruud Vormer een rode kaart na een forse tackle. Meteen daarna zorgde Casemiro met een rake kopbal voor de gelijkmaker. In blessuretijd kreeg invaller Siebe Schrijvers nog een prima kans, maar hij miste zijn schot.

Poll: Knap resultaat van Club?