Dennis reageert opmerkelijk na 2 goals in Bernabéu: "Ik moet daar eerlijk over zijn"

Dennis reageert opmerkelijk na 2 goals in Bernabéu:
Dinsdag 01 oktober 2019 - 21:41   I   door Redactie

Emmanuel Dennis was de held bij Club Brugge met twee doelpunten op het veld van Real Madrid. Helaas leverden die goals wel slechts één punt op.

“Met wel gevoel ik hier sta?”, aldus Dennis bij VIER. “Dat kon wel beter zijn. Om eerlijk te zijn ben ik toch ook wel een beetje teleurgesteld."

"We kwamen 0-2 voor en dan begin je toch te dromen van de drie punten. We hadden ze bijna beet, maar dan valt toch nog de gelijkmaker. Een gelijkspel op Bernabeu is natuurlijk ook een zeer mooi resultaat, dat besef ik wel. Real is een ploeg die zelfs een 0-3-achterstand nog kan ombuigen in een zege.”

Dennis geeft meer uitleg bij zijn goals. “Bij de eerste goal wilde ik de bal eerst nog controleren, omdat ik wist dat Courtois naar de grond zou gaan”, aldus Dennis. “Via mijn ander been belandde de bal dan in doel. Bij de tweede goal zag ik Mignolet dan vliegensvlug uit zijn doel komen. Ik wilde de bal stiften, maar mijn lichaam was in a hurry om te scoren. Vandaar dat ik bijna struikelde. Maar twee keer scoren, is natuurlijk wel heel speciaal. Een droom.”

Poll: Ben jij geschrokken van de sterke prestatie van Dennis?

TAGS  I  Club Brugge  I  Real Madrid  I  voetbal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024