'Adrien Trebel laat ongelofelijke bom ontploffen bij Anderlecht'

'Adrien Trebel laat ongelofelijke bom ontploffen bij Anderlecht'
Woensdag 02 oktober 2019 - 11:00   I   door Redactie

Het blijft maar onrustig bij RSC Anderlecht. In aanloop naar het competitieduel in en tegen Charleroi is het deze keer Adrien Trebel die een bom heeft laten ontploffen bij paars-wit.

Trebel werd nadat hij op het veld van Club Brugge depanneerde opnieuw zonder pardon aan de kant geschoven bij Anderlecht. Tegen Beerschot en Waasland-Beveren maakte de Fransman niet eens deel uit van de selectie.

Tegen Charleroi zou Vincent Kompany Trebel opnieuw willen inschakelen, maar daar knelt het schoentje. Volgens La Dernière Heure wil Trebel niet spelen. Hij is in zijn eer gekrent en zou in een eerste reactie aan Kompany en co laten weten hebben dat hij vrijdag niet in actie wil komen. En zo liet de middenvelder uiteraard een ongelofelijke bom ontploffen.

Anderlecht-bestuur wil Trebel nieuwe kans geven

Trebel kan weliswaar niet weigeren om te spelen, maar kan wel aangeven dat hij fysiek of mentaal niet klaar is. Bij Anderlecht hopen ze Trebel alsnog op andere gedachten te brengen. Nu over de hele wereld alle transfermarkten gesloten zijn, wil het Anderlecht-bestuur Trebel immers een nieuwe kans geven. De vraag is of Trebel daar nog zin in heeft...

Poll: Begrijp jij dat Trebel niet meer voor Anderlecht wil spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024